Радуловић тужио Вучића због вређања и омаловажавања

Председник покрета "Доста је било" Саша Радуловић поднео је Вишем суду у Београду тужбу против Александра Вучића због вређања, изношења неистина, омаловажавања и бахатог понашања са циљем да се повреди углед Саше Радуловића и изазове мржња грађана Србије према лидеру опозиције, саопштено је из ДЈБ.

На име накнаде нематеријалне штете због повреде основних људских права Саше Радуловића и то права на забрану понижавајућег поступања и због повреде части и угледа, Вучић, по тужби, треба да плати два милиона динара и да своје јавно извињење објави у штампаном издању дневног листа Политика, без икаквог коментара и без одлагања.

Како се додаје у саопштењу, суду су предати бројни докази увредљивог и неваспитаног понашања председника Владе и то са седница Скупштине Србије од 10. августа, приликом избора Владе.

Уместо да одговара на излагање и питања која је поставио Саша Радуловић у вези са планираном политиком владе, тада мандатар је своје целокупно излагање посветио изношењу неистина и вређању Саше Радуловића, истиче се у саопштењу.

Суду се предлаже да тужбу Александру Вучићу уручи на радном месту, на адресу Немањина 11, јер тужени тамо по сопственом признању проводи већину свог времена, од пет ујутру до касних вечерњих сати.

У предлогу смо се руководили чињеницом да претходну пријаву против Вучића, поднету због неистина изнетих поводом Ер Србије, већ две године суд не успева или не сме да уручи на адресу становања, истиче се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи