Шешељ критиковао Владу због кашњења Предлога буџета

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ критиковао је Владу Србије што посланици Скупштине Србије још нису добили предлог буџета за наредну годину.

Војислав Шешељ је на конференцији за новинаре подсетио да је Влада имала рок да до 1. новембра Скупштини упути Предлог буџета и да вероватно покушава да тамо буџет прође на брзину, без озбиљније расправе.

"Очигледно је да Влада оставља врло мало времена да расправљамо о буџету", рекао је председник Српске радикалне странке .

Према његовим речима, посланици СРС се темељно спремају за расправу о буџету и неће дозволити да то "прође тек тако". Шешељ је оценио и да нема потреба да се о буџету расправља на брзину.

"Потребно нам је најмање седам до 10 дана да се припремимо за расправу о буџету", рекао је лидер радикала.

Поводом међународног налога Хашког трибунала за хапшење троје чланова СРС, Шешељ је рекао да је својим сарадницима ставио до знања да не напуштају Србију да не би били ухапшени и испоручени у Хаг.

Шешељ је рекао и да је за СРС "прича са Хагом завршена" и да је Виши суд у Београду донео коначну одлуку да нема основа за изручење троје припадника СРС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи