Милићевић: Непримерено и неодговорно понашање опозиције

Шеф посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић оценио је да је понашање појединих представника опозиције током седнице Народне скупштине непримерено и неодговорно, које јасно грађанима показује шта од њих могу да очекују.

"То свакако није рад, труд, посвећеност и одговорност коју ова Влада и премијер улажу сваког дана у циљу бољег живота грађана и стварања модерне и развијене Србије", навео је Милићевић у писаној изјави.

Додао је да јучерашње понашање опозиције показује њихово елементарно непознавање пословника и да представља покушај да се направи јефтин политички маркетинг.

"Толико је опозиција тражила и захтевала седницу на којој ће бити цела Влада, али су убрзо схватили да снага аргумената Владе не може бити надјачана снагом силе, па су покушали да направе фарсу. Добацивање, викање, лупање о сто, свакако није начин деловања одговорних и озбиљних људи, већ управо супротно", закључио је Милићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи