ПС: Зашто је Јанковићу проблем да се састане са Вулином

Покрет социјалиста упитао је зашто је заштитнику грађана Саши Јанковићу проблем да на састанак са министром Александром Вулином дође у недељу.

"Да ли не добија довољно велику плату за толики напор? Срамно је што један такав човек без имало савести и морала обавља тако одговорну дужност Заштитника грађана, свакодневно је злоупотребљавајући у дневнополитичке сврхе", наводи се у саопштењу.

ПС, такође, пита зашто Јанковић, "и поред безобразно високе плате", не жели да ради свој посао и зашто се сваки пут када спомене Александра Вучића, Александра Вулина и Небојшу Стефановића "користи ноторним лажима".

Како се наводи у саопштењу, јасно је да "тзв. заштитник грађана" и поред три пута већ плате од премијера не познаје законе Републике Србије пошто их и не поштује, и да због личне промоције жели да оптужи министра Александра Вулина за ствари које уопште не спадају у његову надлежност.

"Прво је Јанковић лажно оптужио Вулина да не жели да га прими и да разговара са њим. Када је Вулин то демантовао и рекао да Јанковић може да дође кад год пожели, чак и поред тога што ствари за које га Јанковић оптужује не спадају у његову надлежност, Јанковић изјављује да не би ни ишао код министра Вулина. Поготово не недељом", указује ПС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи