Кустурица: Нити хоћу, нити желим да будем председник Србије

Редитељ Емир Кустурица демантовао је писања медија да планира да уђе у трку за председника Србије, преноси Спутњик. Кустурица је демантовао и информације да је у Венецији остао без "златног лава“ због присуства Милорада Додика.

"Мораћу убудуће да пазим са ким се састајем. Изгледа да ме та неопрезност много кошта! Нити сам са најближим, нити сам са најудаљенијим пријатељима, причао о својој кандидатури за председника Србије, као што то објављује београдска штампа", рекао је Кустурица, преноси Спутњик.

Говорећи о Филмском фестивалу у Венецији, Кустурица каже и да је немогуће да му венецијански жири због позива Додику на фестивал није доделио награду.

Обе "информације", како каже, потекле су из "СМС кухиња".

"Тачно је да ја нити хоћу, нити желим да будем председник Србије, а када бих то и хтео, уверен сам да не бих умео. Што се Додиковог присуства у Венецији тиче, видна је кухиња која је хтела да му отежа живот око референдума у Републици Српској, а мене раздвоји од 'лошег друштва‘. Нас двојица смо пријатељи и у добру и у злу", поручио је Кустурица.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи