Ђурић: СНС мора бити боља од других странака

Да би Српска напредна странка могла достојно да следи и спроводи политику за коју је поверење добио Александар Вучић, мора да буде боља од других странака по раду и односу према грађанима, поручио је потпредседник напредњака Марко Ђурић.

"СНС мора да буде заиста боља од других странака по организацији, раду, дисциплини и по односу према грађанима, бирачима, симпатизерима и људима који то од ње очекују. Мора да се отвори према грађанима", рекао је Марко Ђурић новинарима у Краљеву, уочи трибине окружног одбора СНС.

Ђурић је рекао да је у Краљеву како би разговарао са активистима, симпатизерима и члановима странке о томе како да се интензивира страначки рад и у периоду кад нема непосредно заказаних избора.

Наводи да напредњаци кроз страначку активност могу да допринесу решавању конкретних проблема и мобилишу грађане и друштвене снаге за све промене које су неопходне земљи и друштву.

"Хоћемо да подстакнемо странку да ради да бисмо могли да подстакнемо и општину, град, округ. Зато сам и ја, између осталог, у Краљеву, да бисмо направили боље везе са владом, да бисмо могли лакше да доводимо министре и друге који треба да решавају проблеме. Морамо да порадимо на себи и почињемо да радимо на себи", поручио је Ђурић.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи