"ТАС": Николић у Санкт Петербургу у октобру

Председник Србије Томислав Николић боравиће у посети Русији у октобру где ће учествовати на церемонији отварања Почасног конзулата Србије у Санкт Петербургу, објавио је "ТАС", али ту информацију за "Танјугу" нису могли да потврде у кабинету српског председника.

ТАС је, позивајући се на неименовани дипломатски извор, навео да се очекује да ће Николић боравити у Санкт Петербургу од 12. до 14. октобра, али да није планиран његов састанак са руским председником Владимиром Путином.

"Почасни конзулат Србије ће бити отворен у Санкт Петербургу 12. октобра. Српски председник Томислав Николић ће учествовати на церемонији отварања", рекао је саговорник руске агенције.

Очекује се, такође, да ће Николић посетити бројне изложбе, додао је неименовани дипломатски извор.

"Бизнисмен Генадиј Тимченко биће почасни конзул Србије у Санкт Петербургу", додао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи