СНС: У Србији правни систем једнак за све

Српска напредна странка саопштила је да је у Србији успостављен правни систем "једнак за све", после "расула" које је иза себе оставила Демократска странка.

Одговарајући на оптужбе ДС-а, СНС је навела да је у Србији успостављен правни систем једнак за све, што је било веома тешко после расула у свим областима друштва које је ДС оставио засобом.

ДС је оптужила раније Српску напредну странку да већ пету годину заредом води пропагандну кампању у којој ДС оптужује за криминал и корупцију, а да притом нико од некадашњих челника Новог Сада и Војводине из те странке није осуђен за корупцију и слична кривична дела

"Демократска странка и њени чланови, дакле, нису у сукобу са законом, већ са монструозним режимом, који напада, вређа и клевеће сваког ко се усуди да му се супротстави и каже истину. Тек ће се, међутим, видети како ће са законом проћи садашњи градски и покрајински челници, када падну с власти", навео је ДС у саопштењу за јавност.

СНС странка је навела да, за разлику од ДС-а, они не владају "кризним штабовима, формираним у кафанама и приватним становима, а инструисаним од стране иностраних спонзора сумњивог порекла капитала".

СНС је ДС назвао "странком на издисају".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи