ЛДП: ДЈБ да престане да износи лажи

Либерално-демократска партија позвала је покрет "Доста је било", који ЛДП назива "Покрет бивших министара, саветника и Шешељевих радикала", да престане да износи лажи и да бар једном у свом саопштењу напише истину, мада, како се наводи, зна колико је то тешко за њих.

Општински одбор Либерално-демократске партије Врачар у саопшšтењу објашњава "незналицама из покрета „'Доста је било“'" да је на општини Врачар изабран председник Скупштине, а не председник Општине.

"Молимо вас да, за почетак, научите разлику између ове две функције, с обзиром на то да се прво конституише Скупштина, а друго представља и бира општинска већина, односно власт. За некога ко то не разуме и ко је фалсификовао своју листу на Врачару, имате зачуђујуће самопоуздање и дрскост", наводи ЛДП.

Друго, каžже се у саопшšтењу, чуди их да се Саша Радуловић "гади сарадње са Српском напредном странком, имајући у виду његову сарадњу са њима у Влади Србије, где је ухлебио све сараднике, пријатеље и кумове у кабинете, док је глумио министра задуженог за сплетке и подметања".

"Тад му није сметао напад на опозиционе политичаре, није био гласан у борби против медијског мрака у Србији, а нисмо га ни виђали у првим редовима грађанских иницијатива где се данас шверцује као опозиционар. Није му тада сметао „'Београд на води'“, тајни и јавни уговори, сарадници које је, додуше, после задржао, а који су прво држали у руци Шешељев постер, па тек онда буквар."

"Није такође господину Радуловићу сметала сарадња са СПС-ом, ПУПС-ом и Палмом на општини Савски венац. Где су тада били принципи овог покрета?! Били су загубљени у преварама и махинацијама у којима је учествовао сам врх Покрета. Запошљавање путем фиктивних уговора, избор руководиоца без конкурса, директорска места због припадности Покрету, завршавање сумњивих факултета на војвођанским ливадама и све остало је нешто по чему се памти покрет Саше Радуловића у овој београдској општини."

"Видимо да Саша Радуловић прича о куповини, продаји и прелетању. Питамо га сада јавно како је дошао до одборника без избора у Вршцу, Новом Саду, Чачку и Савском венцу између 2014. и 2016. године? Где су тада били принципи који говоре да нема „прелетања и слетања“ из партије у партију?", упитао је ЛДП.

Такође, упитао је Сашу Радуловића шта данас о Демократској странци „мисли његов кандидат за председника општине Врачар Иван Кљајић, познат по томе што је патентирао прављење листе која се састоји од кума, његове жене и њихових родитеља, који је рекао да је Демократска странка скуп цитирамо: „Охолих пљачкаша и да представљају зло.“"

"Шта се десило у међувремену са тим мишљењем и да ли се оно изгубило у потенцијалним „шемама“ које су Вам измакле на Врачару? Сваки следећи пут када Покрет грађанског Шешеља буде лицемерно нападао поштене и одговорне појединце, бићемо принуђени да, као и до сада, одговоримо чињеницама и позивамо било кога ко може да оспори иједну ствар коју смо навели", истиче ЛДП.

Што се тиче Михаила Групковића, Либерално-демократска партија апсолутно стоји иза његовог потеза и позива јавност да осуди цртање мете на челу некоме ко се одговорно понаша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару