Апатин, одборник СРС-а демантује отмицу

Будући одборник СРС-а у Скупштини општине Апатин Миодраг Павловић демантовао је гласине о томе да је наводно био "киднапован".

"На овај начин хоћу да демантујем све гласине које постоје. Немамо никаквих проблема. Демантујем наводе о својој отмици. Отмице нема", рекао је Павловић у телефонској изјави за Танјуг.

Додаје да му је жао што је дошло до овакве ситуације.

"Не ради се ни о каквој отмици, ни о каквој присили. То је жеља да се дискредитује Српска напредна странка или поједини њени чланови", рекао је Павловић.

Он је додао да је претходних дана примио више позива од председника општине Апатин и неких чланова о састанку који је требало да буде одржан.

Председник општине Апатин из СПС-а Живорад Смиљанић оптужио је локалне напредњаке, како су пренели медији, да су "киднаповали" Павловића испред зграде општине када је требало да се састане са њим.

"То су све моји пријатељи и жао ми је што се то сада тим људима приписује", рекао је Павловић не улазећи у детаље. 

Објашњава да је био први на листи СРС-а и да је та странка освојила два одборничка мандата - један је његов, а други Миодрага Цвијетићанина.

Павловић је рекао да ће њих двојица бити будући одборници и да је за сада то једина чињеница, а да је све остало "надувано".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи