СНС: Време за Смиљанићеву политичку пензију

Општински одбор Српске напредне странке Апатин саопштио је да досадашњи председник Општине Апатин Живорад Смиљанић обмањује и измишља са циљем да прекроји вољу грађана и да манипулацијама покуша да промени број одборника у корист СПС-а јер је изгубио изборе у Апатину, добивши само 12 од 29 мандата.

СНС сматра да је пласирање измишљених догађаја Смиљанића, као и покушај својатања и приватизовања одборника и њихове воље, само још један доказ да је дошло време за његову политичку пензију, наводи се у саопштењу.

"Оно што је после 24. априла 2016. године постало свима јасно је да грађани више не желе Смиљанићево руководство, после деценија политичких обмана", наводи се у саопштењу напредњака.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи