Кнежевић: СНС има програм за Војводину

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Горан Кнежевић изјавио је да та странка има програм за Војводину као неотуђиви део државе и да је тај програм јасан, а то је бољи и квалитетнији живот грађана.

У реаговању на критике председника Покрајинског одбора Демократске странке Мирослава Васина, који је раније данас рекао да СНС више од годину дана обећава да ће представити свој програм за Војводину, а то се није десило, Кнежевић је рекао да нису проблем програми странака, већ дела.

"Мирослав Васин може то да разуме, јер он говори о власти, а ја о одговорности, а то је кључно за разумевање. У супротном, већ данас би ДС предложила, након седам година кашњења, нацрт Закона о финансирању Војводине", наводи се у писаној изјави Кнежевића.

Оцењује да функционери ДС-а власт виде само као прилику да "отварају крофнијаде и палачинкијаде".

"Мирославу Васину и Бојану Пајтићу поручујем да су грађани већ послали праву поруку шта мисле о њиховој владавини, а они, ако смеју, нека провере своје тврдње о СНС-у тако што ће одмах расписати покрајинске изборе", поручио је Кнежевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи