Читај ми!

Вулин са амбасадором Аустрије о избегличкој кризи

Министар за социјална питања Александар Вулин разговарао је са амбасадором Аустрије Јоханесом Ајгнером о актуелној мигранској кризи и изазовима с којима се Србија и земље региона суочавају због све већег прилива миграната.

Александар Вулин и Јоханес Ајгнер су се сложили да је неопходно наћи јединствено заједничко решење како би се земље које су на транзитној рути, као и ЕУ, избориле са све већим приливом миграната на што ефикаснији и хуманији начин, без кршења људских права, наведено је у саопштењу министарства.

Вулин се захвалио на досадашњој подршци и рекао да очекује наставак сарадње и директне буџетске помоћи од ЕУ.

Ајгнер је похвалио досадашњу изузетну сарадњу Министарства за рад и амбасаде Аустрије.

Састанку су присуствовали полицијски аташе амбасаде Аустрије Гунтер Бехтлоф, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Иванишевић, и шеф Бироа за међународну сарадњу и европске интеграције МУП-а Србије Зоран Лазаров, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи