Читај ми!

Чомићева: Стефановић није смењен

Посланица ДС-а Гордана Чомић демантовала је тврдње Борислава Стефановића да је смењен са позиције шефа посланичког клуба те странке.

Гордана Чомић наводи да се Стефановић "грубо нашалио са новинарима" и да је реч о неспоразуму.

"Посланички клуб ДС-а ради редовно и јутрос смо имали састанак без председника, што је уобичајено, јер имамо и заменика шефа посланичког клуба", рекла је Чомићева новинарима.

"У питању је неспоразум, али очигледно довољно дубок да би се Стефановић грубо нашалио са вама. Смењен није нико, увређених вероватно има. То је питање за Борка Стефановића", рекла је Чомићева.

Рекла је да не постоји предлог за смену председника посланичког клуба ДС-а, као и да та странка сматра, да се мора знати разлика између дијалога унутар странке и дијалога у јавности "не зато што нешто странка скрива, него зато што су то пристојна правила".

Чомићева је навела да "ситуација са вестима о ДС-у почиње да личи на вести које премијер (Александар) Вучић даје о Србији – успеха нема, али он тврди да га има".

"Не могу ништа више да вам кажем. У ДС-у и председник клуба има право да има став, без обзира на то да ли је став утемељен на чињеницама или није", рекла је Чомићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи