Путин позвао Николића у Русију

Председник Руске Федерације Владимир Путин упутио је председнику Републике Србије Томиславу Николићу поздраве и позив да ускоро посети Русију, саопштио је амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин током састанка са председником Србије.

Томислав Николић је на састанку захвалио амбасадору Чепурину на томе што је Русија приликом гласања у Генералној конференцији Унеска о чланству такозване "Републике Косово" у тој организацији, још једном показала да је искрени пријатељ и савезник Србије.

Николић је посебно истакао да је добро што није дошло до апсурда и преседана да такозвано "Косово", које није међународно призната држава, постане члан ове организације, јер би то унело нове поделе и отворило врата потпуној политизацији Унеска.

Детаљи посете Николића Русији биће утврђени почетком децембра, када у Београду буде боравио шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

Председник Републике и амбасадор Руске Федерације договорили су и детаље посете госпође Љубове Николајевне Глобове, директорке Росотрудничества и координаторке Русије у пројекту осликавања храма Светог Саве у Београду.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи