ПС: Скуп у режији ДС-а потврда краха социјалдемократије

Покрет социјалиста оценио је да је данашња конференција "Изазови социјалдемократије у региону", у организацији ДС-а, само потврдила да је идеологија социјалдемократије "доживела крах".

Та конференција је потврдила и да се политичка будућност налази у "програмима партија модерне, изворне, левице", наводи се у саопштењу.

ПС оцењује да су се на поменутој конференцији чуле констатације, празне приче и обећања, као и много лажи лидера ДС-а Бојана Пајтића о актуелној ситуацији у Србији, али ни један одговор на тренутне проблеме у региону.

"Ако је идеја социјалдемократије некада и имала будућност, она је данас изгубљена честим скандалима чији су главни актери функционери политичких партија које имају социјалдемократски предзнак", наводи се у саопштењу.

Наводећи да се Србија у последње три деценије суочава са низом социјалних, економских и привредних проблема, из ПС-а поручују да је лоша ситуација достигла врхунац управо током владавине ДС-а, "партије са предзнаком социјалдемократска".

У саопштењу ПС подсећа да су се демократе током претходних 15 година, својим неделима према грађанима и Србији, сврстале међу "апологете партијско-пљачкашког модела капитализма с јединим јединим циљем, заштитом интереса тајкуна и крупног капитала".

"На сву срећу, грађани широм региона су прозрели овакву политику што показује драстичан пад подршке оваквој политици, у чему наравно предњачи ДС који ће на предстојећим изборима сигурно остати испод цензуса", оцењују из ПС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи