Враћен налог на Инстаграму кампањи "Не чланству Косова у Унеску“"

Студентска канцеларија у Косовској Митровици, која је основана поводом кампање "Не чланству Косова у Унеску“", саопштила је да јој је враћен налог на Инстаграму који је угасио администратор те странице. Наводе да настављају рад без прекида до гласања на Генералној конференцији.

"Након званичног писма које смо упутили Инстаграму да нам појасне због чега су угасили наш налог, јутрос смо добили званично извињење и обавештење администрације ове компаније да нам је налог поново враћен", пише у саопштењу.

Из Канцеларије упућују на линк https://instagram.com/nokosovoinunesco/ и напомињу да им је веома драго због тога и да се надају да ће та дипломатска победа, извојевана на мала врата, увести у ону још већу и битнију која ће се одвијати на Генералној конференцији Унеска у понедељак, а којом ће бити заустављен пријем Косова у ту организацију.

"Остало нам је још два дана да дамо све од себе у овој кампањи, а сада, кад нам је враћен Инстаграм налог, поставићемо и друге слике које поседујемо", поручују из Канцеларије.

Студенти позивају твитераше и остале да помогну и да се још јаче прикључе кампањи "Не чланству Косова у Унеску“".

"До гласања на Генералној конференцији наша канцеларија ће радити и водити ову кампању без прекида", поручили су.

Профил на Инстаграму је био угашšен уз објашšњење да су постављали слике узнемирујућег садржžаја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи