Читај ми!

Божовић: Покушај пљачке плаћају грађани

Председник Градског одбора ДС-а Балша Божовић каже да најаве да ће Град Београд сносити трошкове поновног штампања септембарских рачуна, представљају покушај пљачке Београђана.

Балша Божовић иситиче да забрињава изјава градоначелника Београда да ће се "покушај пљачке Београђана преко обавезног осигурања на уплатници 'Инфостана' платити из буџета града".

"Градоначелник не зна да буџет града пуне грађани, а не СНС или градоначелник од своје плате. Да институције функционишу, одавно би неко кривично одговарао", наводи се у саопштењу Градског одбора ДС-а.

Божовић је истакао да средства од 95.000 евра које ће градоначелник дати из буџета могу да се употребе за куповину медицинских апарата потребних за дечије здравствене установе или храна за вишемесечно функционисање народних кухиња за сиромашне грађане.

"То је износ за који је Градска управа продала 54 службена возила, што је објављено као велики пословни успех функционера СНС у Београду. Уместо тога, градоначелник овим средствима покрива покушај пљачке грађана, имајући притом образа да их убеђује да неко други то плаћа", рекао је Божовић.

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да ће Град Београд, односно "Инфостан", сносити трошкове поновног штампања рачуна, уместо рачуна на којима се нашла и ставка необавезног осигурања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи