Читај ми!

Мали: Ово нису напади на мене, него на Вучића

Градоначелник Београда Синиша Мали је, коментаришући објаве Мреже за истраживање криминала и корупције (КРИК), рекао да су то напади који нису усмерени на њега, већ на премијера Александра Вучића.

Гостујући у Београдској хроници, Синиша Мали је рекао да о Вучићу не могу да кажу и не могу да нађу ништа лоше, па нападају људе око њега.

"Сетите се шта је било са прислушкивањем. Никола Петровић (директор ЕМС-а) је прошао полиграф, друга особа је одбила да оде на полиграф, а трећа се није ни појавила", каже Мали.

Синиша Мали је рекао да мисли да "нико паметан није поверовао" да је он власник 24 стана у Бугарској, како је тврдио КРИК.

"Чак и они који су то изнели, схватили су коју су бесмислицу написали. Имам један стан, с породицом тамо идем на летовање. Не идем на Брионе", наводи Мали.

Коментаришући писање КРИК-а да је као службеник Агенције за приватизацију помогао оцу да купи произвођача вагона "Братство", Мали је рекао да не разуме шта је спорно у томе што су навели "такозвани истраживачки новинари".

"Због чега се спомињу ствари које су се десиле 2003? Шта су тада ти новинари радили? Ја се приватним послом бавим већ 20 година и ваљда сам стекао неки новац", каже Мали и пита "да ли постоји било која афера која прати рад градске управе од када сам градоначелник".

Мали је поновио да је увек на располагању надлежним органима.

Када је реч о одређеним медијским наводима да је компанија "Ер Србија" у губитку од 75 милиона евра, Мали наводи да је реално стање ствари да је "Ер Србија" једна од најбољих ствари које је Влада Србије урадила.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи