Читај ми!

Никодијевић нови председник социјалиста Београда

Никола Никодијевић је изабран за новог председника градске организације Социјалистичке партије Србије, а досадашњи први човек социјалиста Београда Александар Антић изјавио је да је поносан на организацију СПС-а у Београду, за коју каже да је најбољи, најснажнији и најмоћнији део СПС-а.

Антић је новинарима после избора Никодијевића рекао да се нада да ће ново градско руководство СПС-а остварити још бољи резултат.

"Социјалистичку партију Србије – Београда преузео сам са 50.000 гласова, њему је остављам са 100.000 гласова. Надам се да ће он свом наследнику оставити са 200.000 гласова, што ће гарантовати још снажнији утицај СПС-а у Београду", навео је Антић.

Према његовим речима, Социјалистичка партија и њен програм гарантују да ће у Београду бити настављена подршка пре свега најугроженијима, и ту политику СПС наставља и са новим градским руководством.

Антић је рекао да се повукао са места председника социјалиста Београда због недавног избора за заменика председника СПС-а и да је тај потез део политичког договора руководства странке.

Никола Никодијевић, који је председник Скупштине Града Београда, рекао је да је његов избор само питање континуитета, да се у СПС-у ништа не дешава преко ноћи и навео да су му постављени високи циљеви, али да верује да ће СПС у Београду успети да достигне тих 200.000 гласова на изборима, кад год они били.

"Никуда Антић није отишао, он остаје ту као највећа подршка нама у градском одбору као што смо ми њему били све ове године док је био председник", рекао је Никодијевић.

Према његовим речима, улога СПС-а у Београду и данас је да терет кризе не буде на најсиромашнијима.

"То је гарант када је СПС у власти", рекао је Никодијевић, наводећи да високо постављени циљеви значе да руководство СПС-а има поверења у њега и да очекују да достигне оно што су му задали као циљ.

Изборној конференцији градске организације СПС-а Београда присуствовао је и лидер социјалиста Ивица Дачић, као и сви највиши функционери странке, међу којима и Бранко Ружић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи