Читај ми!

Антић: Ружићево извињење добар искорак

Неће бити страшног суда ни за кога у Социјалистичкој партији Србије, изјавио је заменик председника СПС-а Александар Антић, наводећи да ће о потезу функционера те странке Бранка Ружића бити речи на седницама страначких органа, а да ће Скупштина социјалиста у децембру вероватно бити одредница за политичку будућност свих страначких функционера.

"Веома брзо ћемо имати седницу Председиштва и очекујем да ће ту бити без икакве сумње разговора о свим важним политичким темама, наравно и о томе ће се разговарати. Ми нисмо партија нојева и нећемо гурати главу у песак, о свему разговарамо", рекао је Антић новинарима одговарајући на питање да ли ће бити санкција за Ружића, који је недавно ставио па повукао са свог Фејсбук профила фотографију са навијачем који је вређао премијера Александра Вучића.

Према Антићевим речима, добар је искорак извињење Бранка Ружића.

"Ружић се због оног потеза који, понављам ми нисмо могли разумети, јавно извинио и наравно, време пред нама ће показати како ће се ствари развијати. Нама јесте у интересу да изграђујемо јединство СПС-а и дубоко верујем да смо јединствени и то ћемо доказати", навео је Антић.

Он је рекао да председник странке Ивица Дачић има огромну подршку унутар партије и да будућност свих који су део руководство пре свега зависи од Дачића и од тога колико свако прати политику странке.

"Нема страшног суда ни за кога, има само потребе да сви водимо рачуна о јединству и да пратимо политику партије. Они који буду пратили политику партије биће део тима, они који то не буду чинили мораће да сачекају своју прилику и неку нову политику", рекао је Антић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи