Читај ми!

Опозиција гађала јајима Ису Мустафу

Посланици радикалног опозиционог покрета "Самоопредељење" у косовској парламенту гађали су премијера Ису Мустафу јајима. Опозициони посланици нису дозвилили наставак седнице скупштине Косова.

Посланици опозиције у косовском парламенту су пре прекида седнице јајима гађали премијера Ису Мустафу, који је подносио извештај о четири споразума постигнута прошлог месеца у Бриселу, међу којима и споразум о формирању Заједнице српских општина, којој се опозиција највише противи, јавља дописник РТС-а.

Мустафу је обезбеђење заштитило кишобранима, док су посланика "Самоопредељења" Фисника Исмаиља и још двојицу извели из сале и они су приведени у полицију.

"Покрет "Самоопредељење" је, у међувремену, саопштио да је акција гађања јајима била спроведена у циљу "прекида лажи које грађанима и посланицима преноси премијер Косова".

"Данас су посланици опозиције зауставили лажи Исе Мустафе којима је намеравао да још једном лаже грађане и посланике Скупштине о споразумима из Брисела. Иса Мустафа поново посланике третира као неписмене грађане", наводи се у саопштењу "Самоопредељења".

Та странка је оценила да је косовски премијер изразио "непоштовање и ругање" Скупштини на исти начин на који споразум из Брисела представља рушење Косова".

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи