Читај ми!

"Самоопредељење" најављује демонстрације против ЗСО

Опизиционе албанске странке намеравају да након петиције против формирања ЗСО организују масовне демонстрације против споразума постигнутих у Бриселу пише "Коха диторе".

Покрет "Самоопредељење" саопштио је да је петицију против формирања Заједнице српских општина и демаркације граничне линије са Црном Гором до синоћ потписало 41.105 особа, јавља дописник РТС-а.

Потписивање петиције покренули су у петак у Приштини лидери опозиционих странака Висар Имери, Рамуш Харадинај и Фатмир Љимај.

Очекују да демонстрације буду масовне, попут протеста организованих против бившег министра за повратак Александра Јаблановића.

Лидери опозиције инсистирају да косовски премијер повуче потписе са четири споразума потписана са Београдом 25. августа у Бриселу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи