Читај ми!

Вучић примио новог амбасадора Украјине

Премијер Александар Вучић примио је новопостављеног амбасадора Украјине Олександра Александровича, а у разговору су изразили приврженост поштовању територијалне целовитости Србије, односно Украјине.

Александар Вучић пожелео је Олександру Александровичу добродошлицу у Србију и изразио наду да ће током његовог дипломатског мандата доћи до јачања сарадње и унапређења политичких и економских односа двеју земаља, подсетивши на традиционалне везе два народа, наводи се у саопштењу владине Канцеларије за сарадњу са медијима, a преноси Танјуг.

Украјински амбасадор изразио је захвалност за начин на који Србија председава ОЕБС-у и на њеној улози у спровођењу споразума из Минска.

Александрович је нагласио и да Украјина веома цени то што премијер Вучић води политику помирења и сарадње у региону.

Вучић је упознао амбасадора са позитивним резултатима економских мера и мера фискалне консолидације.

Током разговора размотрене су области у којима постоје могућности за јачање економске сарадње Србије и Украјине, а посебно је изражено интересовање за сарадњу у пољопривредној производњи, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи