Читај ми!

Стефановић: Прихватам сваки програм ДС-а

Сваки програм који ДС усвоји биће мој програм и пошто сам потпредседник странке борићу се за успех на изборима који долазе, поручио је потпредседник демократа Борислав Стефановић.

Потпредседник Демократске странке Борислав Стефановић рекао је да ће остати привржен свом политичком и идеолошком ставу без обзира на одлуку страначких органа о његовом предлогу програма, поручивши да ће прихватити сваки програм који ДС усвоји.

"Сваки програм који ДС усвоји биће мој програм и пошто сам потпредседник странке борићу се за успех на изборима који долазе. Свакако нећу оштетити своју странку пред изборе, нити сам човек који бежи усред политичке битке против Вучића", поручио је Стефановић у изјави Танјугу.

Иако, како каже, не очекује да целокупан његов предлог програма буде усвојен, наставиће да делује унутар страначких органа у правцу борбе за своја уверења и предлоге.

"Било каква одлука страначких органа неће променти мој политички и идеолошки став и програмске предлоге које сам дао. И ту не видим проблем", рекао је Стефановић, додајући да је нормално да се унутар ДС-а чују различита мишљења, без обзира на спекулације жуте штампе о наводним расцепима.

Потпредседник ДС-а је констатовао да, који год предлог програма странке буде усвојен, да он треба да буде победнички на предстојећим изборима.

"Време је да најгору владу у историји Србије пошаљемо у историју и оборимо с власти на демократски начин и све ово што радим је у правцу тога да се направи сложена убојита политичка машинерија која ће бити алтернатива Вучићевом режиму", рекао је Стефановић.

Према његовим речима, међу члановима странке, али и грађанима, постоји огромна подршка за предлоге које је изнео, због чега не би желео да делови његовог програма буду "закрпа било чијег другог програма".

"То на тај начин осећам, али није то нешто што постављам као ултиматум. Превише је труда и размишљања у то уложено, на њему је радило више од 30 људи да би сада неко рекао, као на пијаци, да неће шаргарепе, а хоће ротквице", сликовито је објаснио Стрефановић поручивши да нема лош однос с било ким у врху странке и да је постојање различитих мишљења у ДС-у нормално.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи