Николић почасни грађанин Берана

Председник Србије Томислав Николић биће почасни грађанин Берана, једногласно је одлучио локални парламент.

За тај предлог гласали су посланици владајуће коалиције коју чине Социјалистилчка народна партија и Демократски фронт, као и представници Демократске партије социјалиста, опозиционе у том граду, преноси Бета.

Иницијативу је покренула Нова српска демократија (НОВА) Андрије Мандића која је у саставу ДФ-а и која ма блиске везе с Николићевим напредњацима.

"У Беранама скоро да нема куће која у Србији нема некога свог. Незамислив је број оних који су студирали и запослили се у Србији, или се тамо лечили", рекао је одборник Нове Радојица Живковић, преноси портал Вијести.

Он је оценио и да актуелни председник Србије "даје огроман допринос смиривању тензија на Балкану и повезивању народа на простору бивше Југославије", као и да је "показао пријатељски однос према Црној Гори који никада није био патерналистички".

Повеља почасног грађанина Берана Томиславу Николићу биће уручена на свечаној седници локалног парламента која се одржава 21. јула поводом Дана општине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи