Читај ми!

Моро: Европске интергације Србије напредују

Амбасадорка Француске у Београду Кристин Моро оценила је да европске интеграције Србије напредују, а да пријатељске везе Француске и Србије утичу на билатералне односе и помоћ коју њена земља пружа Србији на путу ка ЕУ.

Подсетивши да се Србија припрема да приступи ЕУ у наредних неколико година, Моро је истакла да је делегација ЕУ обавила значајан рад у том смислу, посебно када је реч о програмима за модернизацију "Телекома" и инфраструктуре у Србији, пренео је Танјуг.

"Француска је учествовала када је реч о одлукама које доносте и када су у питању финансије", напоменула је она.

Обраћајући се студентима и представницима невладиног сектора на скупу о климатским променама у француској амабасади, Моро је истакла да та амбасада свакодневно ради на приближавању јавне управе, институција, универзитета и студената две земље.

"Француску и Србију веже пријатељство, укорењено у прошлости, од којег не можемо да одвојимо билатералне односе и помоћ европским интергарцијама. То су два лица исте медаље. Сваки пут кад институције наше две земље спроводе заједничку операцију, продубљују се наши односи и европске интеграције Србије, које напредују", рекла је Моро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи