Дачић примио амбасадора Бразила

Први потпредседник владе и министар спољних послова Ивица Дачић примио је у опроштајну посету амбасадора Бразила Сержа Луиса Канаеса, који крајем овог месеца завршава свој мандат у Србији, саопштило је Министарство спољних послова.

Како је наведено, на састанку је констатовано да су билатерални односи веома добри и да их карактерише висок степен међусобног разумевања, без отворених питања, као и да постоји простор за интезивирање економске и војне сарадње, преноси Танјуг.

Министар Дачић захвалио се амбасадору Бразила на досадашњем ангажовању, као и на принципијелној подршци његове земље када је реч о Косову и Метохији и подршци напорима Србије да преговорима дође до обострано прихватљивог и трајно одрживог решења за питање јужне покрајине у интересу стабилности читавог региона, а уз очекивање да ће она бити настављена убудуће.

Амбасадор Канаес пренео је да очекује ће се свеукупни односи Србије и Бразила у наредном периоду додатно развијати, нарочито на економском плану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи