Вучић упутио телеграм саучешћа председнику Азербејџана

Председник Владе Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа председнику Републике Азербејџан Илхаму Алијеву поводом страдања 16 особа у пожару у Бакуу.

Премијер Србије Александар Вучић у телеграму саучешћа председнику Азербејџана Илхаму Алијеву наводи да га је снажно потресла вест да је у једној згради у Бакуу страдао велики број људи, преноси Танјуг.

"Жао ми је што се таква несрећа догодила у граду који ме је недавно дочекао са искреном добродошлицом. Иако је у оваквим тренуцима тешко наћи речи утехе, молим Вас да породицама погинулих пренесете моје речи подршке, а повређенима искрену жељу за успешан опоравак", навео је Вучић.

У телеграму се наводи да саучешће упућује у име Владе Републике Србије и у своје име, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадњу са медијима.

Телеграм саучешћа упутила је и председница Скупштине Србије Маја Гојковић.

"Дубоко смо потрешени вешћу о пожару у Бакуу, који је однео људске животе. У име Народне скупштине Републике Србије и у своје лично име, упућујем вам саучешће поводом овог трагичног догађаја", наводи се у телеграму, а саопштено је из Кабинета председнице парламента.

Најмање 16 особа је погинуло, а 50 повређено у пожару који је јуче избио у стамбеној вишеспратници у Бакуу, главном граду Азербејџана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи