Читај ми!

ДС: Инспектори за наркотике треба да посете СНС

Демократска странка замолила је инспекторе Одељења за сузбијање наркотика у Београду да посете Информативну службу СНС-а.

Демократска странка у саопштењу наводи да у информативној служби СНС-а кажу да Демократска странка жели да убија на улици, да помиње украјински сценарио, нереде и насиље на улицама те да су закључили да јасно виде план Демократске странке да изазове немире и хаос у Србији, преноси Танјуг.

"Тим поводом, Демократска странка моли инспекторе Одељења за сузбијање наркотика Полицијске управе Београд да посете Информативну службу СНС-а и потом грађанима Србије одговоре на питање које све нас већ дуже време мучи - на чему су ти људи", наводи се у саопштењу ДС-а.

СНС је раније данас у саопштењу оценила да ДС намерава да изазове немире и хаос у Србији и указали на коментар потпредседника ДС-а Горана Јешића на Твитеру уз оцену да његов твит - "ово неће баш ићи демократским путем..." представља наставак скандалозног понашања функционера ДС-а, који прижељкују насиље на улицама само да би опет сели у фотеље и наставили да раде оно што су радили до 2012. - да пљачкају Србију".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи