Читај ми!

Бабић: Зашто Гашић не би био у просторијама ВБА?

Шеф посланика СНС-а Зоран Бабић изјавио је да не види ниједан разлог зашто министар одбране Братислав Гашић не би био у просторијама Војнобезбедносне агенције, институције која припада Министарству одбране.

Одговарајући на позиве посланика опозиције за смену Гашића и захев да тужилаштво испита да ли је прекршио закон тиме што је дошао на састанак заштитника грађана Саше Јанковића и директора ВБА Петра Цветковића, Бабић је упитао да ли постоји закон који каже да министар не сме да уђе у просторије Министарства одбране, преноси Танјуг.

Бабић је рекао да су посланици опозиције већ пресудили Гашићу и да остаје још само да га негде утамниче.

Напоменуо је да је Гашић радио свој посао, као што свако у овој држави треба да ради свој посао.

Бабић, који је и председник скупштинског Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, подсетио је да је то тело пре неколико дана одобрило повећање кадровске структуре у институцији заштитника грађана.

"Да ли је то неко пренео? Није. А када министар Гашћ ради свој посао, налази се у Министарству одбране, онда је то проблем", рекао је Бабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи