СПС: Влада у сенци - маркетиншки потез

Социјалистичка партија Србије оцењује да је формирање владе у сенци Демократске странке један у низу маркетиншких потеза са намером да се пажња јавности скрене са реформског курса и успеха које Влада Републике Србије постиже, саопштио је СПС.

Највећи показатељ шта јавност мисли о ДС-у и ефектима њеног рада од 2000. године до данас јесте маргинално место које су им доделили на политичкој сцени Србије, преноси Фонет.

Грађани су оценили катастрофалне учинке ДС-а по државу и њихов живот и своје поверење поклонили другима. Али, као и раније, ДС није спремна да се суочи са истином, наведено је у саопштењу.

За ове три године колико ДС није на власти Социјалистичка партија Србије није чула ни једну, баш ниједну идеју која би допринела бољем животу грађана и успешном и бржем развоју државе и која би показала да им је Србија на првом месту.

Они су стали у времену, баве се само собом и залажу се само за себе.

Смишљају како би се поново домогли власти - па макар она била и у сенци.

Тамо где и припадају, закључено је у саопштењу СПС.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи