Читај ми!

Кривична пријава због претњи против Бошка Ничића

Члан Градског већа Зајечара Александар Миливојевић поднео је кривичну пријаву због угрожавања сигурности против некадашњег градоначелника Зајечара Бошка Ничића.

Александар Миливојевић је на конференцији за новинаре рекао да је пријаву поднео јер му је Бошко Ничић претио "гепековањем".

"Претио ми је гепековањем и коришћењем мафијашких израза, што у преводу значи претње смрћу", рекао је Миливојевић и додао да очекује да полиција и Тужилаштво реагују по његовој пријави.

Миливојевић је рекао да није први пут да му Ничић прети јер је био сведок напада Ничића на садашњег градоначелника Зајечара Велимира Огњеновића.

"Сматрам да Ничић неће бирати средства да би ме ућуткао", рекао је Миливојевић.

Тврди и да Ничић у последњих годину и по дана са сарадницима води оркестриране нападе на њега као и да је ангажовао "неке особе" да га прате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи