СНС: Пајтић по сваку цену жели да остане на власти

Српска напредна странка поручила је да је лидер Демократске странке Бојан Пајтић једини који жели да буде на власти по сваку цени, те да и даље влада Војводином иако нема ни шест одсто подршке грађана.

"Пајтић, који помиње некакве слуге и господаре, једини је који жели да буде на власти по сваку цену, и једини који је 16 година на власти, и данас влада Војводином, а нема ни шест одсто подршке грађана. Он је тај господар, кога помиње, чији су медији апсолутни послушници, и једини је о коме не сме ништа лоше да се говори", наводе напредњаци у саопштењу.

Што се тиче СНС, како истичу напредњаци, они су вољом грађана на изборима дошли на власт, и вољом грађана на изборима ће, подвлаче, отићи са власти, преноси Танјуг.

"За разлику од Пајтића, власт не гледамо као средство за пљачкање народа, и крађу, чак и социјалне помоћи, већ вршење власти видимо као шансу да од Србије створимо нормалну и модерну државу. Али, то већ Пајтић не разуме, и никада неће разумети, јер је он персонификација отимачине, пљачке и бахатог владања без икакве подршке народа", истиче СНС.

Раније данас СНС је саопштила да је Пајтић доказао да једино чиме се бави је како да остане у фотељи "војвођанског режима", како би могао и даље "да пљачка".

"Једино чиме се (Пајтић) бави је како да остане у фотељи шефа војвођанског режима, 16-у годину заредом, како би могао наставити даље да пљачка", саопштила је Служба СНС за информисање.

Напредњаци наводе да Пајтић може да "понуди" грађанима настављање пљачке, попут Хетерленда из Новог Бечеја, и отимања милион и двеста хиљада евра од деце са посебним потребама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи