Српска листа брани Јаблановића

Српска листа оценила је неозбиљном и "срамном" изјаву посланика у скупштини Косова Ненада Рашића да би актуелни министар за повратак и заједнице Александар Јаблановић требало да поднесе оставку из моралних разлога.

"Неозбиљно, срамно и крајње неприхватљиво је да они који нису имали ни трунке морала док су били део Владе Косова, говоре о томе какав би морални чин требало да учини неки од актуелних министара", наводи се у саопштењу Српске листе достављеном Танјугу.

Рашић, посланик Прогресивне демократске странке, који је и бивши министар рада и социјалног старања у Влади Косова, дао је ту изјаву у четвртак гостујући у емисији на приштинској телевизији Клан Косова.

Како се додаје у тексту, иза мандата Рашића на месту министра зa рад и социјална питања остали су нерешени социјални проблеми грађана, неокречени и запуштени центри за социјални рад и дугови које ће актуелна Влада морати да враћа.

"Било би морално када би господин Рашић, када се ради о моралу, прво пошао од себе и свих неморалних потеза које је повлачио као бивши министар, а све у циљу личне промоције и личног богаћења", пише у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи