Читај ми!

СНС: ДС вређа грађане својим оптужбама

Новосадски одбор Српске напредне странке саопштио је да Демократска странка вређа грађане кад оптужује неку другу партију за прекрајање изборне воље бирача уценама, притисцима и куповином одборника и посланика.

Напредњаци наводе да су се функционери ДС, док су били на власти, бахато понашали у скупштинама од којих су, како сматрају, направили "пијаце" уместо домова демократског одлучивања демократски изабраних народних представника, преноси Танјуг.

СНС наводи да и данас на покрајинском нивоу, где демократе држе власт, постоје преласци посланика у ДС "који нису баш логични".

"Подсећања ради, две посланице, једна из Нове Србије Веље Илића а друга из ПСС Богољуба Карића, напрасно закључују да им је ипак ближи Бојан Пајтић од Александра Вучића и да им је уз Пајтића боља будућност", наводе напредњаци.

СНС сматра да иза поменутог преласка у ДС има ипак "нешто више од тог бесмисленог веровања" и позивају надлежне државне органе да испитају поменути случај, али и "бројне претходне прљаве радње у скупштинама широм Србије".

Демократска странка саопштила је раније да СНС наставља притиске на посланике у Скупштини Војводине и да не бира средства да дође на власт у покрајини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи