Читај ми!

СНС: ДС није опција јер се служи неистинама

Српска напредна странка оценила је да руководство Демократске странке не представља више никакву политичку опцију, већ скуп људи који се служе искључиво неистинама.

Како се нису сетили у време када су држали све полуге власти у Србији да захтевају од свог премијера оно што данас пишу у својим саопштењима - да хитно стави на увид јавности све лобистичке уговоре са страним фирмама, питају напредњаци демократе, преноси Танјуг.

Демократска странка, је, иначе, позвала да се одмах објаве сви уговори које Влада Србије има са агенцијом "Бел потинџер ", као и уговори које има са лобистичким фирмама.

СНС је упитао зашто су ћутали кад је њихов премијер склапао уговоре са страним лобистичким кућама, за какве послове су грађани Србије плаћали 85 хиљада евра месечно и шта је био циљ њиховог ангажовања страних лобиста.

"ДС очигледно није доста то што су покрали целу државу, него настављају да шире неистине и обмањују јавност, овог пута - како је Александар Вучић из буџета Србије наводно плаћао неке услуге", наводе демократе.

Напредњаци закључују да "ДС представља највећу срамоту која је задесила Србију одвајкада" и да се још једном показало да "мисле да су сви као они и да никада неће престати да краду, лажу, лажно оптужују, и разарају будућност наше деце".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи