Читај ми!

ДС: Реформе без идеје за развој

Демократска странка саопштила је да у реформама Српске напредне странке и премијера Александра Вучића нема ниједне идеје и потеза за развој привреде и производње, него да неспособност Владе морају да поднесу просветни и здравствени радници и пензионери.

Демократе у одговору напредњацима, који су се раније данас у саопштењу извинили што Вучић на конференцији за новинаре није похвалио "популистичке и нерационалне мере демократа пред изборе 2008. године", наводе да су у СНС-у заборавили да Вучић може да похвали ДС-ову политику пута ка ЕУ, окончање сарадње са Хагом, отварање преговора са Приштином, преноси Танјуг.

"Може да похвали и то што је за време Владе коју је предводио ДС било три пута више инвестиција него данас", наводи се у саопштењу.

ДС додаје да је Вучић могао да похвали и то што су демократе "поправљале слику Србије у региону и свету док је он отварао улицу Ратка Младића и сигурну кућу за Младића у Скупштини Србије".

"Али далеко битније од свега тога, мора да каже како је Србију успео експресно да додатно задужи за седам милијарди евра и како то спроводи реформе, а да нема ниједне идеје и потеза како ће развијати привреду и производњу, него непособност Владе морају да поднесу просветни, здравствени радници и пензионери", наводи ДС.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи