Читај ми!

Чанак: Пајтић нема легитимитет да води владу

Бојан Пајтић нема легитимитет да води Владу Војводине и тачка, рекао је лидер ЛСВ-а Ненад Чанак.

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је да председник Покрајинске владе Бојан Пајтић више нема легитимитет да остане на том месту, пренела је Радио-телевизија Војводине.

Додао је да људи који окружују Пајтића већ 11 година морају да "већ једном" положе рачуне за оно што су радили. "Од (потпредседника Покрајинске владе) Драгослава Петровића па надаље", рекао је Чанак, преноси Бета.

Чанак није искључио могућност формирања "концентрационе" Покрајинске владе, што су предложили Савез војвођанских Мађара и Српска напредна странка.

"Ако се људи око нечега тренутно не слажу, то не значи да ће тако и остати", рекао је Чанак.

Председник Покрајинске владе и Демократске странке Бојан Пајтић рекао је данас да неће бити превремених избора у Војводини, јер и Скупштина Војводине и Влада функционишу.

На власти у Војводини је коалиција ДС-а, ЛСВ-а и СВМ-а.

Представници ДС-а и ЛСВ-а разговарали су у августу са представницима Нове демократске странке о могућем проширењу владајуће коалиције.

Председништво ЛСВ-а је саопштило да ће сутра разматрати питање будућности власти у Војводини.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи