Читај ми!

Бабић: Партнери су сви који су окренути реформама

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић поручио је да су они чланови владе и коалиције који су окренути реформама увек добар саговорник и партнер.

Бабић је рекао да је Влада окренута ка ономе што је обећано грађанима у изборној кампањи - реформама, изградњи институција и инвестицијама и све док су чланови владе и коалиције окренути том послу, увек су добар саговорник, преноси Танјуг.

На овај начин, Бабић је одговорио на питање о писању појединих медија, да ли ће бити реконструкције владе и да ли ће СНС заменити коалиционог партнера - СПС.

Упитан да прокоментарише изјаве опозиционих посланика који сматрају да влада нема адекватан одговор на проблеме јер већ трећи пут мења министра привреде, Бабић је рекао новинарима у парламенту да је промена кадрова демократско право, а да је недемократски када странка са шест одсто подршке држи власт у Војводини.

Истакао је и да ће у наредних шест месеци бити отворено на десетине хиљада нових радних места и да је реч о инвестицијама које се мере милионима и миллијардама евра.

"Мислим да за Србију има шансе зато што стварамо законски и инвестициони оквир и амбијент за отварање нових радних места. Флуктуација кадрова, замена министара и замена директора, мислим да је то демократско право и начин, и мислим да је то нормално у нормалним земљама", истакао је шеф напредњака у парламенту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи