Бабић дао оставку на функцију у "Ласти"

Народни посланик Српске напредне странке Зоран Бабић поднео је оставку на место председника Надзорног одбора саобраћајног предузећа "Ласта".

Бабић је поднео оставку у складу са политиком СНС да њени функционери не могу обављати две или више функција, а о томе је обавестио премијера Александра Вучића, Агенцију за борбу против корупције и Извршни одбор СНС, преноси Танјуг.

"Као што сам и обећао сходно политици и одлукама СНС о непостојању могућности за дуплим функцијама поднео сам оставку на место председника Надзорног одбора саобраћајног предузећа "Ласта", рекао је Бабић Танјугу истакавши да је оставка већ усвојена.

Бабић је навео да је претходно од пословодства "Ласте" тражио извештај о раду у претходних 14 месеци односно за период када је он био на челу Надзорног одбора.

За то време, како је Бабић рекао, дуг "Ласте" је смањен за скоро 10 милиона евра прецизирајући да је дуг 12. јуна прошле године био 59 милиона евра, а данас то саобраћајно предузеће дугује око 49 милиона евра.

Бабић је истакао да су све обавезе према запосленима измирене, те да ће до краја недеље бити исплаћена јулска плата и додао да се по шестомесечном обрачуну такође види да је "Ласта" за око два милиона евра, у односу на првих шест месеци прошле године, побољшала пословање.

Бабић верује да ће се и остали функционери понашати на одговоран и озбиљан начин.

"У Српску напредну странку се долази како би спроводили политику реформи, како би подигли државу на ноге, и да би грађани живели боље, у Српску напредну странку се не долази због гомилања фуникција и неопходни су резултати", закључио је Бабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи