Читај ми!

Сарадња Србије и Црне Горе у приступању ЕУ

Влада Србије усвојила је на данашњој седници Предлог закона о потврђивању споразума о сарадњи између Владе Србије и Владе Црне Горе у контексту приступања Европској унији.

Споразум предвиђа јачање дијалога и сарадње државних органа Србије и Црне Горе надлежних за европске интеграције, као и консулатације о реформи законодавства и усклађености правног поретка са правном тековином Европске уније, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Споразумом је прецизирана размена искустава и стручне помоћи, управљање инструментима предприступне помоћи и координацију у областима од заједничког интереса.

Влада је усвојила и Предлог закона о потврђивању споразума између Србије и Мађарске о социјалној сигурности, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи