Цвијан: Некултурна кампања

Лидер СНС-а Александар Вучић је "уплашен и нервозан", каже посланик Владимир Цвијан алудирајући на његову кандидатуру за председника странке.

Посланик Владимир Цвијан тврди да је лидер СНС-а Александар Вучић "уплашен и нервозан" због његове кандидатуре, о чему, каже, сведоче напади на њега и његове присталице, преноси Танјуг.

Цвијан је новинарима у парламенту рекао да је Вучић протеклих дана искористио медије под својом контролом да напада и њега и његову породицу и све људе које познаје, као и симпатизере из СНС-а који су намеравали да га подрже.

"Претио им је, подмићивао а преко својих медија објављује најгнусније лажи о мени и мојој породици. То показује какав је кад се поплаши и осети угроженим", каже Цвијан.

Цвијан је рекао да се Вучић данас понаша тако према њему, и поручио да "ако га не зауставимо ко зна шта ће бити са Србијом".

Навео је и да не жели да демантује то што су медији писали, јер би то значило да се "спушта на ниво Вучића".

"Замишљао сам да ћемо имати културну кампању, да ћемо моћи да разменимо мишљење, али он се определио да се завуче у мишју рупу и да преко својих медија и чауша блати мене и моју породицу и поручујем му да не удара на моју породицу и људе из странке", рекао је Цвијан.

Истакао је да се неће повући, "посебно не пред Вучићем".

"Они који су сумњали сада су видели какав је он заиста и какве су његове реакције када се поплаши и осети угроженим и када га истина убоде у срце ако он срца има", рекао је Цвијан.

Цвијан је упутио и молбу Вучићу да му не напада породицу и рекао да би и он "имао много тога да каже".

"Имао бих и ја много тога да кажем ако би то смели да објавите, али понављаћу па ћете морати да објавите и о њему и његовим сарадницима, о многим незаконитим пословима којима се он и његови сарадници баве. Зато је он нервозан и уплашен", рекао је Цвијан.

Цвијан је најавио да ће се кандидовати на изборима за председника Срспске напредне странке на изборној скупштини 25. јануара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару