Читај ми!

Вучић: Србију нећете победити

Приоритет напредњака је повећање запослености, рекао Александар Вучић. Моја порука за оне који хоће да Србију врате у муљ и жабокречину је да Србију победити нећете, истакао лидер СНС-а.

На завршној конвенцији Српске напредне странке пред изборе на Вождовцу, лидер те странке Александар Вучић поручује да ће грађани до краја 2014. године живети боље и да је повећање запослености приоритет напредњака. Вучић је нагласио и да ће наставити с борбом против корупције и криминала а посебно против нарко-дилера.

"Моја порука за оне који Србију хоће да врате у муљ и жабокречину лоповлука, криминала и корупције, у муљ и жабокречину из којих ће само они излазити богатији а народ бити све сиромашнији, јасно им поручујем: вичите колико хоћете, заузимајте медије колико хоћете, купујте политичаре колико хоћете, Србију победити нећете, не морамо да вичемо, можемо тихим гласом то да кажемо, али држава је јача од вас и народ вам то неће дозволити", рекао је Вучић.

Вучић је поновио да ће се до краја године завршити истраге 24 спорне приватизације и многих других предмета, али и поручио да ће се истовремено наставити борба против оних који растурају дрогу, који трују нашу децу.

Смањење незапослености је приоритет СНС-а, рекао је Вучић и подсетио да је претходна влада за четири године повећала стопу незапослености са 13 на 26 одсто.

Вучић је рекао и да ћемо у овој години имати најнижу стопу инфлације у последњих 10 година, да је први пут у трећем кварталу ове године повећан раст индустријске производње на 3,2 одсто и да су то помаци који показују да се ствари мењају.

Он је указао да ће наредне године грађани живети боље. "Посао је у наредном периоду да покушамо да мењамо свест, да сви радимо више", рекао је Вучић.

"Наша обавеза је да мењамо себе, да бисмо могли да мењамо Србију, Вождовац и Београд. Крајем 2014. године и сами ћете осетити да је кренуло набоље и да живимо боље", рекао је Вучић.

Он је са конвенције поручио грађанима да треба да очекују добре вести и навео да "сутра стижу пријатељи са значајном финансијском подршком која ће бити уложена у покретање привреде".  

Лидер СНС-а поручио је грађанима Вождовца да на локалним изборима у недељу не бирају политичаре и странке, већ будућност, а својим присталицама - да изађу на изборе и не препусте избор онима који су у мањини.

"Нису ово избори ни за мене, ни за странку, већ за вас, Вождовчане, за Београд, а веома су важни и за Србију", рекао је Вучић. Он је позвао грађане да не дају глас онима који би да их врате у Србију жабокречине и муља, већ онима који гледају у будућност.

Вучић је рекао да очекује "убедљиву победу, победу грађана, победу поносне и успешне Србије". 

Потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић позвао је бираче да на предстојећим изборима на Вождовцу гласају за ту странку, јер једино она, према његовим речима, има капацитет "да реши проблеме и гарантује наставак борбе против корупције и организованог криминала".

Стефановић је рекао да бирачи у тој општини не би требало да гласају за мале странке јер оне, како је рекао, немају снагу да се боре са корупцијом.

"Биће оних који ће покушати да нас зауставе, тражити да толеришемо богаћење тајкуна и зато од вас тражим да подржите политику која једино може да помогне Србији, а то је политика СНС-а и њеног председника Александра Вучића", рекао је Стефановић.

Он је позвао грађане да гласају за листу СНС-а која на изборе у недељу излази под редним бројем један.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 11. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару