Селаковић: Кампања хитлеровског типа на Вождовцу

Лепљење политичких плаката са поруком "Лопову са спрата жути крст на врата", најоштрије осудио члан Председништва СНС-а Никола Селаковић оценивши такав вид политичког деловања као "кампању хитлеровског типа".

Члан Председништва Српске напредне странке Никола Селаковић данас је најоштрије осудио лепљење политичких плаката са поруком "Лопову са спрата жути крст на врата", оценивши такав вид политичког деловања као "кампању хитлеровског типа", преноси Танјуг.

Налепнице које у потпису имају поруку: "Позивамо лојалне Вучићу да обележе жуте комшије - Вучићева легија страсти", како је истакао Селаковић, немају никакве везе са СНС-ом, али ни са покретом "Наши", који се на неким интернет-мрежама доводи у везу са овом кампањом.

"То свакако није некаква организација СНП 'Наши' и постоји вероватноћа да иза овога стоји и једна парламентарна странка", рекао је Селаковић, који је позвао полицију и тужилаштво да у року од 48 сати открију починиоце, додавши да им СНС стоји на располагању са информацијама о томе ко је, када и од кога наручио, и ко је платио ову кампању.

"Позива се гебеловским, фашистичким методом на обележавање политичких неистомишљеника. Ово је кампања која асоцира на времена која су свакако стид европске цивилизације", упозорио је Селаковић и истакао да та странка неће ћутати пред покушајима да се уруши достигнути ниво политичке културе у Србији.

Селаковић је објаснио да су се налепнице појавиле на општини Вождовац и да су лепљене на врата улаза, на врата станова и поштанске сандучиће, али и преко плаката СНС-а.

"Ово нећемо ћутке гледати, него ћемо зарад грађана Србије и достигнутог нивоа политичке културе у Србији подићи свој глас", рекао је Селаковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару