Читај ми!

Позив грађанима да подрже листу "Српска"

Министар омладине и спорта Вања Удовичић позвао грађане с Косова да изађу на локалне изборе и подрже грађанску листу "Српска". Удовичић апеловао да избори прођу у "нормалној атмосфери", јер, како је оценио, доста је било свађа и размирица међу Србима.

Вања Удовичић, министар омладине и спорта, позвао је у Грачаници грађане да изађу на локалне косовске изборе заказане за 3. новембар и да подрже грађанску листу "Српска".

"Ја морам овом приликом да позовем грађане, нарочито младе који су напунили 18 година, да 3. новембра изађу на локалне изборе и да подрже Грађанску иницијативу 'Српска'. Тако ће подржати програм који подржава и сама Влада Србије", рекао је Удовичић новинарима у Грачаници.

Министар је апеловао да локални избори на Косову прођу у "нормалној атмосфери", јер, како је навео, доста је било свађа и размирица међу Србима.

"Много је у претходном периоду било опструкција и покушаја да се опструишу и сами избори. Овим путем дајем пуну важност изборима као и грађанима да на њих изађу у што већем броју и да дају подршку Грађанској иницијативи 'Српска'", рекао је Удовичић.

Удовичић је у Грачаници присуствовао трибини са младима у Дому културе у том месту.

Министар је истакао да му је драго што је имао прилику да разговара с младима у Грачаници и да чује мишљење омладине из, како је рекао, јужне Србије.

Млади у Грачаници су од министра спорта тражили да држава помогне у побољшању услова за живот младих у централном делу Косова.

Удовичић је јутрос посетио и Штрпце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи