Читај ми!

Вулин: Избори прилика за повратак на КиМ

Излазак на изборе 3. новембра је наш покушај, наша борба да се резултати етничког чишћења никако не прихвате, рекао министар задужен за КиМ Александар Вулин и додао да су избори и могућност за повратак интерно расељених.

Министар без портфеља задужен за Косово и Метохију Александар Вулин позвао је вечерас расељене Србе са КиМ који живе у Шумадији да 3. новембра изађу на косовске локалне изборе и да гласају за листу "Српска".

Вулин је, у разговору са расељенима у Дому културе у Рачи, рекао да Срби са КиМ треба да остану уз своју државу и владу и да никада не напусте Косово и Метохију.

"Наш излазак на изборе 3. новембра је наш покушај, наша борба да се резултати етничког чишћења никако не прихвате", рекао је Вулин.

Истичући да су избори начин да се поништи етничко чишћење на КиМ, Вулин је рекао да су избори и могућност за повратак интерно расељених.

"Ако нас нема, ако се не чује наш глас, ако се правимо да не постојимо, нико други неће говорити у наше име", истакао је Вулин.

Према његовим речима, избори су и прилика да се Срби врате у средине из којих су протерани у којима имају имовину и своја права.

"Ово је прилика да се вратимо одакле смо протерани, али овога пута обрнутим редом - од власти", рекао је министар задужен за КиМ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи