Читај ми!

СНС: ДС злоупотребљава убиство полицајца

Демократска странка је злоупотребила трагедију у којој је један полицајац убио колегу, док су били ван дужности, оценио новосадски одбор СНС-а. СНС је упитао ДС зашто нису сачекали да се заврши истрага о том догађају и шта ће бити уколико се утврди да је убиство било "плод несрећног случаја".

Новосадски одбор Српске напредне странке оптужио је Демократску странку да је злоупотребила трагедију у којој је један полицајац убио колегу, док су били ван дужности, односно док су хонорарно радили на обезбеђењу једног кафића.

СНС је у саопштењу оптужио ДС да је "од народа одрођена странка" која за "своје прљаве и подле намере користи и највећу могућу несрећу, као што је губитак младог људског живота".

"Без доказа они који су грађане Новог Сада годинама пљачкали и наносили им зло на сваком кораку, велику трагедију, у којој је несрећним случајем погинуо један млади Новосађанин, прогласише шенлучењем у којем се, како бестидно тврде, припадници интервентне полиције међусобно убијају", наводи се у саопштењу.

СНС је упитао ДС зашто нису сачекали да се заврши истрага о том догађају и шта ће бити уколико се утврди да је убиство било "плод несрећног случаја, као што највероватније и јесте био случај".

"Да ли ћете, господо из ДС-а, јавно изаћи и извинити се и грађанима Новог Сада и онима који су директно погођени том трагедијом. Од вас се не може очекивати извињење, јер извињење дају они који имају образ, а ви и не знате шта је то", поручио је СНС.

ДС је јуче у саопштењу оценио да је убиство још један доказ о катастрофалној ситуацији у новосадској полицији, чији су припадници ангажовани на "нелегалним пословима" (обезбеђења).

ДС је позвао градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића из редова СНС-а да апелује на "своје коалиционе партнере на републичком нивоу да проблем у новосадској полицији схвате озбиљно".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи