СНС: Усвојени критеријуми, следе резови

Функционер СНС-а Радомир Николић изјавио да је та странка усвојила критеријуме за оцену рада својих локалних функционера и директора јавних предузећа на локалу и анализирала њихов учинак. Најавио је и озбиљан "рез" након седница руководства странке.

Извршни одбор СНС-а усвојио је на синоћној седници јасне критеријуме за оцену рада локалних функционера странке и директора јавних предузећа на локалу и анализирао њихов досадашњи учинак, изјавио је Танјугу председник тог одбора Радомир Николић и истакао да следи озбиљан "рез", после седница руководства странке.

Николић је рекао да су на седници ИО, која је трајала до касно у ноћ, донети одређени закључци и предложене мере, који ће бити предложени Главном одбору и Председништву странке, али није хтео да износи имена.

"Говорили смо конкретно о појединим људима, међутим, договор је да без одлуке Главног одбора не излазимо у медије с одлукама и именима", рекао је Николић.

Нагласио је да ће детаљи бити познати у наредних десетак дана, када ће бити и седнице Главног одбора и Председништва СНС-а.

"Мислим да ће рез бити озбиљан, једноставно ишло се до те мере да нисмо желели да и најмањи пропусти остану некажњени", навео је Николић.

Говрећи о критеријумима према којима ће се оцењивати успешност у раду чланова СНС-а у извршној власти, Николић је рекао да је један од најважнијих да се види колико су добри у послу који обављају.

"То су економски показатељи, показатељи пословања предузећа, узећемо у обзир и одговорност коју наши људи носе на позицајама на којима се налазе, као и поруку који они треба да шаљу и запосленима и уопште грађанима, њихово понашање, трошкове које чине", рекао је Николић.

Навео је да има много примера бахатог понашања, што, како је нагласио, никако не сме да се дозволи.

"Ову шансу коју Србија има у овом тренутку ми не смемо да прокоцкамо, једноставно морамо да пошаљемо јасну поруку целом народу и држави какво друштво ми желимо да стварамо, а то полази управо од ових функционера о којима смо говорили", рекао је Николић.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи