Читај ми!

Јанукович у Београду

Председник Украјине Виктор Јанукович допутовао у посету Београду где ће разговарати са државним врхом Србије. Предвиђено и потписивање више међудржавних споразума.

Украјински председник Виктор Јанукович допутовао је у посету Београду где ће разговарати са државним врхом Србије.

После свечаног дочека, председник Србије Томислав Николић састао се са украјинским колегом, а уследиће и разговори две делегације.

Предвиђено је и потписивање више међудржавних споразума, а после састанка председници Србије и Украјине ће разменити одликовања.

Са српске стране, у разговорима ће учествовати и министар финансија и привреде Млађан Динкић, министар спољних послова Иван Мркић, министар саобраћаја Милутин Мркоњић, министар пољопривреде Горан Кнежевић, министар просвете Жарко Обрадовић и министар културе Братислав Петковић.

Николић и Јанукович ће се на крају обратити медијима, а украјински председник ће током дана на Авали положити венац на Споменик незнаном јунаку.

Председник Украјине разговараће и са председником Народне скупштине Србије Небојшом Стефановићем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи